ISPARTA / MERKEZ - Şehit Erkan Pala Anadolu Lisesi

Ara

Okulumuz rehber öğretmeni mehmet Tamer Dönmez tarafından 9. Ve 10. Sınıf öğrencilerine kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve iletişim Becerileri konulu bilgilendirme çalışması yapılmıştır

Kas

ÖĞRETMENLERİMİZ 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MÜNASEBETİYLE KAHVALTIDA BİRARAYA GELDİLER. BU GÜZEL EKİNLİK İÇİN OKUL İDARESİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLERİ KAPSAMINDA ÖĞRETMENLERİMİZİN YAPTIKLARI RESİMLERİ İYAŞ AVM'DE SERGİLEDİK.EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün uhtesinde düzenlenen ağaç dikme etkinliğine okul olarak katıldık.

Kas

Mezun öğrencilerimizden İnşaat MNühendisi Özgür GÜRDAL, Beden Eğitimi Öğretmeni Batuhan GÖZÜTOK ve Vakıfbank Müdür Yardımcısı görevinde çalışan Taşkın ÇOPUR okulumuzu ziyarete etmişlerdir.

Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Kas

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erhan BAYDUR okulumuzu ziyaret edip, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle sohbet etmiştir. Okul Müdürümüz Veli ALPARSLAN okulumuz hakkındaki gerekli bilgileri kendine aktarmıştır. İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erhan BAYDUR'a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamaları münasebetiyle okulumuzda ''Cumhuriyetin Kazanımları'' konulu koferans düzenlendi. Cumhuriyetin 100.yılı ülkemize kutlu olsun. Bu vesile ile cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını,vatan uğruna bugüne kadar can vermiş tüm şehit ve gazilerimizi şükranla anıyoruz.

Ekm

Okullar arası futbol turnuvasında okulumuz kız takımı il üçüncüsü olmuştur. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Ekm

Şepal Fotoğrafçılık Kulübü 18/10/2023 tarihinde Atabey'e gezi düzenlemiştir. Yapılan gezide Ertokuş Medresesi, Binicilik Tesisi ve Süleyman DEMİREL Külliyesi gezilmiş ve fotoğraf çekimleri yapılmıştır.

Fotoğrafta kompozisyon oluşturmayı öğrenen öğrecilerimizin çekimlerinden oluşan fotoğraf sergisi okulumuzda açılacaktır.

Ekm

Okulumuz Biyoloji öğretmeni Adem KILAVUZ öğrencileri ile birlikte beyin incelemesi yapmıştır. Dersi eğlenceli ve kalıcı hale getiren öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ekm

TRAFİK EĞİTİMİ VE EMNİYET TRAFİK BÜRO AMİRLİĞİ TARAFINDAN OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE SEMİNER VERİLMİŞTİR. GÖREVLİLERE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

Okulumuz kız hentbol takımı, il müsabakalarında spor lisesi ile yaptığı müsabaka sonuçu il 2. olmuştur. Beden eğitimi öğretmenlerimiz Ömer YİĞİT ve Rüstem YILDIZ'a emeklerinden dolayı teşekkür eder, öğrencierimizide tebrik ederiz.

Ekm

Okulumuz rehber öğretmeni Mehmet Tamer DÖNMEZ tarafındasn 12. sınıflara sınav stratejileri ve yks tanıtımı yapılmıştır.

Ekm

Okulumuz rehber öğretmeni Mehmet Tamer DÖNMEZ tarafındasn 9. sınıflara siber zorbalık ve teknoloji bağımlılığı ile ilgili seminer verilmiştir.

Ekm

Okul aile birliği toplantısını velilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Yeni yönetim kurulumuz okulumuza ve velilerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Katılımlarından dolayı öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.