ISPARTA / MERKEZ - Şehit Erkan Pala Anadolu Lisesi

Ekm

Okulumuz toplum hizmeti kapsamında çevre temizliği yapmayı planlamış ve duyarlı öğrencilerimizin katılımıyla okulumuz çevresinde bulunan kamusal alan pırıl pırıl yapılmıştır. önceliğimiz her zamanki gibi çevreye duyarlı öğrenciler yetistirmektir. emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzun Matematik Sokağı yapılmıştır.

Eyl

Okulumuzun merdivenleri milli eğitim müdürlüğü tarafından tatilatı yapılmıştır. Milli Eğitim Müdürümüz Erhan BAYDUR 'a teşekkür ederiz.

Haz

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİN ÇEKTİKLERİ FOTOGRAFLARLA DÜZENLEMİŞ OLDUĞUMUZ FOTOĞRAF SERGİMİZE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

EMEĞİNİZE SAĞLIK.

Haz

Okul aile birliğimizin katkılarıyla kermesimizi gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda sınıflar arası yapılan futbol turnuvasında,birinci olan takımlarımıza ödüllerini törenle  takdim ettik.

May

İzmir Türk Kolejinin düzenlemiş olduğu resim yarışmasına katılan Sagar Majid ve Habil Çulcu öğrencilermüze katılım belgelerini törenle taktim ettik.

May

Konya Necmettin ERBAKAN Üniversitesiinden Profesör doktor Ali ALAŞ '' ATIK SUDAN ELEKTRİK ÜRETME'' konulu tübitak bilim söyleşini okulumuz öğretmen ve öğrencilerine sunmuştur.

May

Okulumuzda yürütülen 'I see different now' adlı eTwinning projesi öğrencilerimizin etkin çalışmalarıyla tamamlanmıştır. Projeye katılan öğrencilere katılım  ve başarı sertifikası verilmiştir.