ISPARTA / MERKEZ - Şehit Erkan Pala Anadolu Lisesi

Eyl

il Milli Eğitim Müdür Yardıcılarımız Fevzi güçlü ve Dr. Özgür UYGUR okulumuzu ziyaret ederek, öğretmenlerimizle öğle arası kısa bir sohbet etmişlerdir. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı Şehit Erkan Pala Anadolu Lisesi ailesi olarak teşekkür ederiz.

Eyl

Şube müdürümüz Osman TEKİN okulumuzu ziyaret edip, öğretmenlerimizle kısa bir sohbet etti. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Haz

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Abdülkadir Çağlar bugün itibari ile emeklilik dilekçesini vermiş bulunmaktadır. Emeklerinden dolayı kendisine teşekkür eder,emeklilik hayatında mutluluklar dileriz.

Haz

Öğrencilerimiz,9-10-11.ve 12.sınıflarla yaptığımız Pamukkale-Karahayıt-teleferik-lunapark gezisi ile, Denizli’nin coğrafi ve kültürel özelliklerini tanıdılar. Tarihsel açıdan bu kadar zengin bir ülkede yaşıyor olmanın ayrıcalığını yaşadılar.

Okulumuzda eğitim gören öğrencilerimize hafta sonu yakın illerdeki sosyal ve kültürel çevreyi tanımaları,  yaşadıkları yerin kültürel dokusunu, tarihi ve turistik yerlerini tanıyarak kendilerini geliştirmeleri amacıyla  Kültür Gezileri düzenlenmiştir. Öğrencilerin arkadaşları ile katıldıkları bu geziler; onların sosyalleşmesinde ve toplumla bütünleşmesinde önemli rol oynamaktadır.

Haz

Okulumuz Şehit Erkan Pala Anadolu Lisesi ‘nde Mezuniyet Töreni spor salonumuzda düzenlenen törenle yapıldı.

Veli ve öğrencilerimizin katılımıyla törende öğrencilerimizin mezuniyet sevinçleri ve duygusallıkları görülmeye değerdi. Sunuculuğunu okulumuz  edebiyat öğretmeni Tuğba DUMAN ´ın yaptığı tören saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

Okulun yeni mezunları önümüzdeki yıl mezun olacak öğrencilere eğitimdeki devamlılığı sembolize eden bayrak ve flama tesliminde bulunuldu. Ardından  öğrencilerimize başarı mezuniyet belgesi verildi. Flama devir tesliminin ardından öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyet sevincini doyasıya yaşadılar.

Haz

Anadolu mektebinin düzenlediği hikayemizin yarım asırlık yerli ve milli sesi Mustafa KUTLU Paneline okul olarak katıldık.

Haz

''İklim Değişiyor,Şimdi Mücadele Zamanı'' temalı lisesler arası fotograf yarışmasında dereceye giren 12/A sınıfı öğrencilerinden Metehan ÖVER ve Sahar SHİRVANİ ödüllerini Isparta valisi Aydın BARUŞ'un elinden aldılar.

Çevre Şehirçilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünün Gölçük Tabiaat Parkında düzenlediği ödül törenin ardından yapılan doğa yürüşü ve  ikramlarla program sona erdi.

Öncelikle desteklerini esirgemeyen okul idaresine ve fotoğrafcılık kulübüne emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Haz

08/06/2023 TARİNDE OKULUMUZDA DÜZENLENEN KERMESTE KEYİFLİ ANLAR YAŞANMIŞ OLUP , KATKIDA BULUNAN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE , VELİLERİMİZE , ÖĞRENCİLERİMİZE VE AYRICA OCAK BAŞINDA EMEK VEREN HANIMEFENDİLERE , ZAMAN AYIRIP KATILIM SAĞLAYAN TÜM MİSAFİRLERİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Haz

Okulumuz öğrencilerinin Edebiyat öğretmenimiz Fatma ÇINAR rehberliğinde hazırladığı Deli Dumrul adlı oyun ITKM Gül salonunda  7Haziran Çarşamba günü sergilendi.  İzleyiciler tarafından büyük ilgi gören oyun tekrar sahnelenme teklifleri alarak uzun süre ayakta alkışlandı. Izleyicilerimiz tarafından profesyonel hareketler olarak değerlendirilen perfornansimizi tebrik eden tüm dostlarımıza teşekkürler ediyoruz. Emeklerinden dolayı Fatma ÇINAR Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Fatma ÇINAR ve öğrencilerinin hazırlamış oldukları DELİ DUMRUL İsimli tiyatro gösterisi 7 haziran saat 14:00 de Isparta Ticaret ve Kültür merkezi Gül salonunda sergilenecektir. Öğrencilerimiz ve tüm halkımız davetlidir.Teşriflerinizi bekleriz.

Haz

"İklim Değişiyor, Şimdi Mücadele Zamanı" temalı fotoğraf yarışmasında okulumuz 12/A sınıfı öğrencilerinden Metehan Över ikinci ve Sahar Shirvani üçüncü olmuştur.

Öğrencilerimizi ve Fotoğrafçılık Kulübümüzü tebrik ediyoruz.

Dereceye giren öğrencilerin ödül töreni 9 Haziran Cuma günü Isparta Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde yapılacaktır.

May

Okulumuz beden eğitimi öğretmenlerimiz Ömer YİĞİT ve Rüstem YILDIZ'ın düzenlemiş oldukları sınıflar arası bahar turnuvası görsel bir şölen içinde geçti.Final maçı 11/E ve 10/C arkasında oynandı. Şampiyonluğu 10/C sınıfı almıştır.  Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Okulumuz edebiyat öğretmeni Tuğba Duman'ın ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu şiir dinletisi büyük beğeniyle izlendi.
Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Okulumuz öğrencilerine iş güvenliği semineri verildi.